Tietoa meistä

Laura
Olen toiminut Personal Trainerina sertifikaatin hankittuani vuodesta 2017 lähtien. Tarjoan kokonaisvaltaista valmennusta aina hyvinvointiliikkujasta ja tavoitteellisille aktiivitreenaajalle: Kuntosaliohjausta, kausisuunnitteluun perustuvia treeniohjelmia sekä ravintovalmennusta ja ruokavaliosuosituksia – yksilöllisesti kunkin asiakkaan elämäntilanteen ja hyvinvointiin liittyvien tavoitteiden mukaisesti.
Taustaa itselläni on kilpacheerleadingin parista 12 vuotta, jossa etenin kansainvälisiin kilpailuihin ja maajoukkuetasolle asti. Pitkä urheilutausta sytytti kipinän kuntosalin puolellakin ja tekemisen totuttu tavoitteellisuus siivitti myös Fitness-kisalavoille 2017.
Teen PK-yrityksille digi- ja some-markkinoinnin konsultointia sisältäen suunnittelun ja seurannan sekä tarvittaessa myös toteutuksen. On hienoa auttaa asiakkaita menestymään ja saada aikaan mitattavia, konkreettisia tuloksia kustannustehokkaasti. Yrittäjänä tiedän millaista on hoitaa koko palettia yksin. Ajatus siitä, että voisin omalla osaamisellani helpottaa yrittäjiä tavoittamaan juuri heille oikeat asiakkaat, innosti digitaalisen markkinoinnin konsultointiin. Osaamiseni olen hankkinut korkeakouluopiskelujeni myötä myös maailmalla tunnetun digitaalisen markkinoinnin ammattilaisen Lasse Rouhiaisen opissa.
Yrittäjyys on täydentänyt ja syventänyt liiketalouden osaamistani, ja minun on näin helpompi ymmärtää esim. PK-yritysten markkinoinnin tavoitteita.
Perustin oman yrityksen jo 21 vuotiaana. Vuoden 2019 lopussa totesimme Virpin kanssa, että on aika laajentaa ja hyödyntää molempien osaamista yhteisessä yrityksessä.
Minun MIKSI? – tekemiseni taustalla on se fiilis, jonka saan auttaessani toisia saavuttamaan tavoitteensa ja onnistumaan. Palkitsevinta on kun tiedän olleeni avuksi. Asiassa kuin asiassa, yhdessä ollaan enemmän!

Virpi
Valmennan johtajia sekä johto­ryhmiä ja tiimejä jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä tai merkittävän uudistumisen kynnyksellä.
Toimin myös strategisena sparraajana markkinointi- ja asiakkuusnäkökulmasta innovatiivisissa PK-yritysten johdon tukena.
Osaamiseni ja ammatti­taitoni perustuu vuosien kokemukseen markkinoinnin ja myynnin tiimien esimiestyöstä, muutosjohtamisesta ja johtoryhmissä työskentelystä. On hyvin antoisaa hyödyntää tätä kokemusta sekä kaupallisia ja sosiaalipsykologian opintoja nykyisessä työssäni markkinoinnin konsultoinnissa sekä tiimien ja johdon coachauksessa. Paitsi omaa osaamistani, voin myös tarjota kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan laajempaakin palvelua kumppaniverkoston kautta sekä upean yhtiökumppanini Lauran avulla.
Työ- ja johtamiskokemusta olen kerryttänyt muun muassa asiakasvastaavana mediatoimistossa, markkinointijohtajana NCC Rakennus Oy:ssä sekä kaupallisena johtajana Bonava Suomi Oy:ssä. Olen saanut työskennellä innostavissa ja tavoitteellisissa PK-yrityksissä sekä monikansallisissa konserneissa oppien ja ammentaen erilaisista yrityskulttuureista ja tiimeistä.